top of page

Never a down moment! 

 

Data centers

In bedrijven en organisaties is uitval van ICT eigenlijk geen optie. ICT is verworden van de drager van vrijwel alle werkzaamheden en daardoor kost uitval direct heel veel tijd, geld en in het ergste geval soms zelfs mensenlevens. Toch zien we dat er nog veel ruimten met IT-apparatuur bestaan, die niet voldoende beschermt zijn tegen de risico's die kunnen leiden tot uitval. DTN biedt daarvoor gespecialiseerde hulp aan.

Computerruimten

Inhouse

Goed beheer van een computerruimte is een tak van sport op zich. DTN heeft een track record op het gebied van bouw en beheer van computerruimten. Ook voor deeloplossingen, zoals het aanleggen van de infrastructuur of het leveren en plaatsen van racks behoren tot de mogelijkheden.

 

Datacenters

Outhouse

DTN levert complete colocatie mogelijkheden samen met haar partners. Door uw volledige IT-omgeving in het data center te plaatsen, is de continuiteit gegarandeerd, zonder dat u de macht over de opgeslagen data verliest.

 

Cloud

Outhouse

Bent u op zoek naar een cloud-oplossingen? Dan helpen wij u graag op weg de juiste keuze te maken. Of het nu deelbegeleiding of een totaaloplossing betreft; wij kunnen uw keuze begeleiden.

 

 

bottom of page