top of page

The speed of light

Netwerk en internet oplossingen

Snelle netwerken worden de komende jaren onmisbaar in kantooromgevingen. Doordat de hoeveelheid data per email toeneemt en ook steeds meer diensten via internet worden afgenomen heeft een trage of onbetrouwbare internetverbinding directe gevolgen voor de arbeidsproductiviteit en nog veel belangrijker de tevredenheid van mensen.

Glasvezel

 

DTN is specialist in het leveren van glasvezel op uw kantoor of bedrijfslocatie. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde leverancier en kunnen daardoor onafhankelijk de beste aanbieding doen. Door onze omvang is daarnaast onze aanbieding vaak nog aantrekkelijker dan wanneer u rechtstreeks een aanbieding opvraagt.

 

 

DSL

U heeft een kleinere kantooromgeving waarin u weinig tegelijkertijd gebruik maakt van internet? Dan kan het vaak goed uit om een XDSL te gebruiken. Ook op gebied van XDSL kunnen we u de beste aanbieding doen en vaak binnen zeer korte tijd leveren.

 

WIFI / Netwerk

 

Zonder een bedrijfsnetwerk wordt internet gebruiken een uitdaging. Derhalve is DTN gespecialiseerd in de levering van WIFI en vaste kopernetwerken in kantoren. Wist u bijvoorbeeld dat wij simpel uw vaste kantoornetwerk kunnen benutten voor een WIFI netwerk?

bottom of page