top of page

At this moment all...

employees are unavailable...

Telecom oplossingen

Uit ons eigen onderzoek is gebleken dan 27% van de bedrijven al langer dan drie jaar zich niet heeft verdiept in de kosten die zij maakt voor telefonie. Dit terwijl de prijzen van vaste en mobiele aanbieders jaarlijks kunnen fluctueren en ook het bel- sms- en internet gedrag van de medewerkers is niet jaar op jaar hetzelfde. Om dit in kaart te brengen heeft DTN de Telecom Quick Scan ontworpen. De TQS toont aan in hoeverre het loont de telefoniekosten nader onder de loep te nemen.

Vast

 

De telefooncentrale van vroeger kent door ouderdom steeds meer kuren. Vervanging is minder kostbaar dan vroeger. Daarnaast wordt niet bereikbaar zijn steeds minder geaccepteerd.

 

 

VoiP

 

Afhankelijk van de omvang en activiteiten van uw organisatie kan het de moeite lonen over te stappen op een in- of extern VoiP-platform. VoiP heeft zich ontwikkelt tot een alleskunner en is breder in te zetten dan de klassieke analoge lijnen.

 

Mobiel

 

Het aantal gebruikte mobiele belminuten neemt door onder meer thuiswerken toe. Derhalve is het interessant jaarlijks de TQS te herhalen om uit te vinden of u nog steeds de aantrekkelijkste abonnement optie heeft en of de telefoon nog voldoet. 

bottom of page